30.8.2013

Ajjust, hade helt glömt bort att jag har börjat "blogga" igen, så det blir att skriva ett inlägg nu då!
 
Noel och jag är hemma ensamma medan resten av familjen for iväg för at köpa en telefon åt Tobias. Det var det de sa åtminstone, så få se om de kommer hem med någon telefon. Noel och jag har haft det lugnt och bra här hemma med hög volym på både stereon och spotify. Det är ju inte varje dag man har hela huset för sig själv och ingen som klagar när man spelar musik på högsta volym, annat än Noel då, men han klagar inte så mycket. Annat än då han skulle se på tv och jag hade stereon på vääääldigt hög volym... Men jag förstår varför han blev sur på mig, det skulle jag också bli om något spelade musik bredvid tv´n när jag försökte titta. Men nu har vi just målat med vattenfärg (haha), och snart ska vi sätta oss framför en film och ha det trevligt! Älska fredagar!
 
 

29.8.2013

Härligt med en uppdatering någon gång om året, eller hur? Känner mig ganska tråkig som bara mittiallt kommer på att börja blogga igen, och sen efter något inlägg så tar det flera månader innan ni hör någonting från mig igen. Det blir liksom inte till någonting när jag en gång försöker, för tillslut orkar jag bara inte bry mig längre. Så därför tänkte jag slänga in ett inlägg här för att sen inte återkomma något mer på sisådär ett halvt år. Eller vem vet? Kanske jag klarar av att hålla den vid liv? Vem försöker jag lura egentligen?
 
Skolan har börjat igen, känns lite stressigt faktiskt. Så nu är det fulla dagar med en massa lektioner man har att se frammemot, och sen till kvällen en massa läxor. Så det är mitt liv nudå, igen. Skola, hem, läxor, fritid någon timme, sova, skola... osv, osv. Det är bara att fortsätta så nu då, tills nästa lov :)
 
Jag älskar teenager posts, haha :)
 
 
 

RSS 2.0